ADAY ÖĞRENCİ

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı

10.11.2020

10 Kasım 2020 Salı günü Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut ŞEN'in "Atatürk ve Türk Dili" başlığı ile online konuşmacı olarak katılacağı Atatürk'ü Anma Günü Programı detaylarına aşağıda ulaşabilirsiniz.

Program Detayları

09.00 - 09.30 / 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni (Konferans Salonunda az sayıda katılımcı ile yapılacaktır.)

- Açılış

- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

- Atatürk Videosu Gösterimi

- Konuşma: Prof. Dr. Melih BULU / Haliç Üniversitesi Rektörü

- Konuşma: Doç. Dr. Münevver Ebru ZEREN / Haliç Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü

- Kapanış

09.35 - 10.15 / 10 Kasım Atatürk'ü Anma Konferansı (Zoom üzerinden Online gerçekleştirilecektir.)

"Atatürk ve Türk Dili"

Prof. Dr. Mesut ŞEN / Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi

Konferans Platform Bilgileri

Zoom: https://zoom.us/j/98297859558